Osso Bucco

Postat de alice_ciobanu in Vita
23 Aug 2012 | 15086 vizualizari

Rasfoind Enciclopedia Culinara, carte pe care am primit-o in cadrul campaniei Cartea calatoare de la editura All (vin si cu recenzia cartii maine-poimaine) am dat peste Osso Bucco. Stiam reteta asta, am auzit numai de bine, descrieri suculete, ti se topeste in gura..etc etc....dar tot timpul mi-am zis mie insami :P "e vita, frate! no way!!!" Recunosc cinstit nu sunt fan vita, nici macar fanul ala cu numarul 3333333.... adica never ever vita! dar dupa cum vedeti e adevarata chestiunea aia care incepe sau se termina? cu never say never ...so.... iata-ma azi ca vin in fata dvs. si pe masa sotului meu :)) cu Osso Bucco. Sa va povestesc cum e? Pai e asa: ....e demential de suculent, abia astepti sa te arunci in farfurie de cum o vezi,.... vita n-are gustul ala "strange" :D, nu e tare ca cizma de-o pui pe ploaie la arat, ....e ceva... e ceva ce lasa urme adanci papilelor gustative si atunci cand vei avea suta de ani si vine sa te vada acel cineva cu coasa ii poti rinji in fata zicand: "hei bine-ai venit cucoana.... ia-ma ca n-am trait de pomana".

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 26.08.2012, 17:58
Buuun!
la 29.08.2012, 21:38
mmmmmmmmmmmmmm..am ramas fara cuvinta..dar cu multa saliva in gura
la 31.08.2012, 20:37
am facut si eu acest...osso bucco. in putine cuvinte, am pus vin rosu ca n-am avut alb si nu 50ml ci chiar mai mult si mi-a scapat si sticla cu suc de rosii si cred ca am pus cam mult si mai aveam si o bucata de ardei care se strica prin frigider asa ca am pus-o si pe ea;
- tin sa precizez ca eu am luat doar o bucata rasol de vitel(mai spre matur-vitellone) si care cantarea vreo 500 si ceva de grame si ca sa nu plictisesc audienta, cu toate greselile facute...bun! barbatu' a mancat direct din cratita cu paine, eu facusem un piure, dar tre' sa recunosc ca tot metoda clasica cu mana si cu paine inmuiata mi-a placut mai mult!
gremolata n-am mai facut, data viitoare...
mai trebuie mentionat ca trebuie amestecat din cand in cand si verificat sa nu scada prea mult - eu am facut in cratita de ceramica si tot am observat ca are tendinta sa se lipeasca...
eu va recomand sa-l incercati

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking