Ingrediente
- 500 g fasole verde
- 3 cepe mici
- 2 capatani mici de usturoi
- 2-3 linguri ulei
- 1 lingura otet
- sare
- patrunjel.
Mod de preparare
Se pune apa la fiert.
Intre timp, se spala fasolea, se curata de capete si se rupe in doua.
Se pune fasolea in apa clocotita si se lasa sa fiarba, pana se inmoaie.
Se toaca ceapa marunt si se caleste in 2 linguri de ulei cu apa, apoi se adauga fasolea, sare si putina apa.
Intr-un castron, se prepara usturoiul pisat cu sare si o lingura de otet, apoi se adauga peste fasole.
Se gusta. Daca este nevoie, se mai aduga sare sau otet.
La final, se adauga patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|