Ingrediente
- 600 gr pulpa de porc
- 1 ceapa
- 200 gr rosii pasate
- 2 foi de dafin
- sare
- piper negru macinat
- 1 lingurita amidon
- 3 catei de usturoi
- 1 lingura ulei
- mamaliga pentru servit
Mod de preparare
Taiem carnea spalata in cubulete de marime potrivita. Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin.
Pornim aparatul Multicooker Crock-Pot pe functia sotare la temperatura inalta. Cand aparatul este incalzit punem uleiul si carnea de porc. Dupa ce si-a schimbat culoarea adaugam si ceapa si o lasam sa se rumeneasca usor impreuna cu carnea.
Oprim aparatul si il mutam pe gatire lenta pentru 4 ore.
Stingem cu rosiile, apa calda cat sa acopere carnea si foile de dafin. Cu o ora inainte de a fi gata punem amidonul diluat in putina apa rece, sare si piper dupa gust. Cand este gata, oprim aparatul si adaugam usturoiul tocat fin.
Servim ostropelul cu mamaliga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de porc la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|