Ostropel de pui

Postat de Bucataria_Portocalie in Pui
15 Feb 2010 | 9883 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 15.02.2010, 13:38
asa ceva as servi si eu la pranz
la 15.02.2010, 13:51
eu ostropelul il stiu cu sos de rosii... dar nah, "cate bordeie, atatea obiceie" hehe...
oricum, arata bine rau puiutul
la 15.02.2010, 14:21
Exact, in sudul tarii ostropelul de pui e clar cu sos de rosii. Bunica mea din jud. Calarasi facea un astfel de ostropel cu sos de rosii si usturoi absolut magnific.
Am facut si noi recent in Dublin, dupa reteta clar sudista si ne-a iesit superbun. Insa, uite, avem un cuplu de prieteni romani in Dublin, el din Maramures, ea din Brasov, si cind au gatit ostropel de pui l-au facut in genul tau. Si am ramas mirati fiindca stiam clar ca ostropelul de pui e cu sos de rosii si usturoi.
Oricum, nu ma indoiesc de gustul excelent al retetei tale.
la 15.02.2010, 16:49
Da, am vazut foarte multe retete de ostropel cu sos de rosii, dar eu sunt obisnuita cu reteta aceasta pe care o facea mama.
Cand am avut o prietena in vizita si am gatit impreuna ostropel nu intelegeam ce vrea sa faca cu sosul de rosii...am intrebat-o de mai multe ori daca stie reteta )
Sa incercati si varianta aceasta sa vedeti daca va place!
la 15.02.2010, 21:47
ne place sigur!
la 16.02.2010, 15:43
si eu fac dar pun si o ceapa mik si un morcov taiat rondele si sos de tomate....se poate face in fel si fel

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking