Ostropel de pui ca la mama acasa
Postat de AlexTeacher in Pui 5 Oct 2017 | 10089 vizualizari
Astazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am incercat si mi se pare extrem de usor de facut. Asadar, ostropel de pui in stilul Alex.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 05.10.2017, 14:02
bun bun
la 05.10.2017, 14:11
Ia s-o sun pe mama sa imi faca si mie )) Imi aminteste de pofta cea mai arzatoare la prima sarcina
la 05.10.2017, 18:11
la 05.10.2017, 18:16
la 05.10.2017, 20:41
Mmm, sa fie si un colt de paine calda, pregatita in casa, o bunatate!
la 06.10.2017, 07:07
foarte gustos!
la 06.10.2017, 13:04
Bun!
la 09.10.2017, 10:48
Minunat !!
la 09.10.2017, 12:47
În istoriei nu are ce sa caute timbru ,vinul,ceapa,si zahărul,în istoriei se pune foaie de dafin si putin oțet , cine a postat reteta nu are nici o legatura cu bucătăria
la 09.10.2017, 21:15
FOARTE BUNĂ !!
MAJORITATEA SUNT DELICIOASE ȘI BINE EXPLICATE !!
la 09.10.2017, 22:10
Ce bine arată!
la 11.10.2017, 14:52
Va multumesc domnule Gheorghe Mozoc pentru comentariul mai mult decat agramat pe care mi l-ati adresat, iar daca reteta mea, ca la mama MEA acasa nu va place, va poftesc mai mult decat politicos sa urmariti si alte retete care-s pe gustul dumneavoastra. Sunt bucatar profesionist si nu ma multumesc cu mediocritatea pe care o descrieti sau pe care incercati sa o descrieti si tinand cont ca bucataria a evoluat in ultimii ani, s-a cam renuntat la margarina, untura si toate cele, iar intre timp s-au mai descoperit si alte condimente in afara de dafin. O zi buna va doresc !
la 11.11.2017, 17:58
D-le Alex, daca esti bucatar profesionist, ar fi trebuit sa stii ca reteta originala provine din dealurile Munteniei si ea nu cuprinde decat carne de pui, ulei, rosii sau bulion de rosii, sare, si mult usturoi, atat! Inteleg ca d-ta ai facut o reteta "ca la mama acasa". Ok, foarte bine, dar nu-i spune "ostropel" chiar daca mama d-tale ii spune asa(dansa nu are atatea cunostinte in domeniul gastronomiei ca d-ta), spune-i, de ex. "mancare de pui cu ceapa, rosii si usturoi", sau gaseste-i alt nume. Chiar daca bucataria a evoluat, hai sa pastram, totusi, retetele originale asa cum au fost ele de la "mama lor", cum se spune, si sa nu le denaturam!
COMENTEAZA