Ostropel de pui, cu mamaliguta

Postat de RODIMUR in Pui
21 Sep 2018 | 4277 vizualizari

Unii consideră că ostropelul este o mâncare specific românească, mai ales că originea cuvântului trece drept necunoscută. Dincolo de opinii care încă nu sunt certe, rămâne acest preparat gustos, consistent, ușor de făcut și oarecum economic. Eu l-am făcut și dietetic, pentru că n-am adăugat făină la sos, considerând că ingredientele lasă un sos suficient de bun, fără factori de îngroșare.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 22.09.2018, 01:59
Bun-bun !!!!
la 22.09.2018, 07:50
Așa e, Mihaela, e tare bun...Mulțumesc frumos!
la 22.09.2018, 19:46
Mmm, ce as manca acum o portie fierbinte! Este foarte gustos!
la 22.09.2018, 20:15
Mulțumesc pentru apreciere, Rocsi, te-aș servi cu mare drag, dar l-am terminat astăzi la amiază...!
la 05.10.2018, 15:04
Tare bun!
la 05.10.2018, 16:01
Mulțumesc mult, Cristinuța!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking