Ostropel de pui cu mamaliguta "imbracata" in branza de oi

Postat de Dya in Pui
3 Sep 2017 | 2856 vizualizari

Zilele acestea, reteta Gabrielei  https://www.bucataras.ro/retete/ostropel-de-pui-72926.html m-a ispitit atat de mult, incat nu am mai putut rezista si am pregatit-o si eu, pentru fete mai ales! Au mancat nesperat de bine, ba chiar Robi cea mica, dupa ce a mancat o portie dubla a furat-o si pe cea Rebecai :) Nu am scapat fara promisiunea de a le gati, din nou!, cat mai curand. Am ales sa folosesc vinul alb in locul otetului balsamic, am adaugat o jumatate de ardei capia rosu, si am renuntat la sosul de soia, boiaua de ardei iute si la foile de dafin, nu pentru ca nu mi-ar fi placut, ci doar pentru a evita o aroma puternica, riscand astfel ca fetele sa nu mai manance.   Am servit ostropelul alaturi de mamaliguta calda, imbracata in unt si branza de oi!

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 03.09.2017, 17:40
la 03.09.2017, 20:00
Putin ostropel oricand as servi, ca este o bunatate! Doar cu mamaliga nu sunt prietena
la 03.09.2017, 20:12
la 03.09.2017, 22:01
Va multumesc!
la 03.09.2017, 22:01
Rocsiuta, pacat!
la 04.09.2017, 23:18
Vai ce bine arată! Și cred că a fost delicioasă!
la 05.09.2017, 19:45
Multumesc!
la 06.09.2017, 19:14
waw
la 09.09.2017, 10:16
Ce preparat gustos!!!
la 12.10.2017, 20:57
foarte bine arata!
la 05.06.2018, 13:13
Asta numesc eu mancare adevarata
la 24.12.2019, 22:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking