Ostropel moldovenesc, din carne de porc

Postat de RODIMUR in Porc
27 Iun 2018 | 14025 vizualizari

Pentru că mi-a rămas o bucată de piept de porc, de la alt preparat, am hotărât să fac din el un ostropel ca în Moldova, cu ingrediente puține, relativ ușor de preparat, sănătos, fără sos din făină și gustos. La origine, ostropelul era preparat mai ales din carne de pui, miel, sau iepure, dar de câțiva ani, se mai prepară și dietetic, din carne de vită, curcan, sau de porc, în funcție de preferință. Iar adaosul de sos din făină nu este obligatoriu, atât timp cât se dorește o mâncare gustoasă, dar ușoară și dietetică, pe cât posibil.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 28.06.2018, 11:58
Sigur e tare bun
la 28.06.2018, 12:11
Așa e, Xana...Mulțumesc frumos!
la 28.06.2018, 12:12
nu am mancat inca mancare din zona mo;dovei dar cred ca trebuie sa fie delicioasa
la 28.06.2018, 12:58
Dalia, e foarte bună, dar important este și faptul că se face ușor și este sănătoasă, fără sosuri cu făină...
la 28.06.2018, 16:39
Foarte bun!
la 28.06.2018, 17:19
Da...Mulțumesc frumos, Mirela!
la 29.06.2018, 08:58
Bun!
la 29.06.2018, 10:42
Mulțumesc, Dante!
la 29.06.2018, 10:54
la 29.06.2018, 11:07
Mulțumesc, Daniela!
la 08.07.2018, 21:49
Foarte gustos!
la 08.07.2018, 22:58
Mulțumesc frumos, Gheorghița!
la 12.07.2018, 13:10
Foarte bun!
la 12.07.2018, 13:57
Da, Laura, gustos și sănătos...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking