Ostropel moldovenesc, din carne de porc

Postat de RODIMUR in Porc
27 Iun 2018 | 14053 vizualizari

Pentru că mi-a rămas o bucată de piept de porc, de la alt preparat, am hotărât să fac din el un ostropel ca în Moldova, cu ingrediente puține, relativ ușor de preparat, sănătos, fără sos din făină și gustos. La origine, ostropelul era preparat mai ales din carne de pui, miel, sau iepure, dar de câțiva ani, se mai prepară și dietetic, din carne de vită, curcan, sau de porc, în funcție de preferință. Iar adaosul de sos din făină nu este obligatoriu, atât timp cât se dorește o mâncare gustoasă, dar ușoară și dietetică, pe cât posibil.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 27.06.2018, 17:14
simplu rapid si tare bun
la 27.06.2018, 17:36
la 27.06.2018, 17:38
Așa este, Cătălina! Mulțumesc frumos!
la 27.06.2018, 19:00
Eu ma asez la masa si vreau o portie, ca imi place preparatul!
la 27.06.2018, 19:07
Vaai! Mă așez și eu lângă Rocsi
la 27.06.2018, 19:30
la 27.06.2018, 19:33
Mă bucur că-ți place, Rocsi! Chiar merită, că e foarte bun, mai ales cu pepeni murați...!
la 27.06.2018, 19:34
Foarte bine, Merișor! Aveți porție dublă...!
la 27.06.2018, 19:34
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 27.06.2018, 20:36
Mmmm....pune si pentru mine o portie, te rog!
la 27.06.2018, 21:24
Cu plăcere, Madi!
la 27.06.2018, 23:28
O porție mare servesc și eu!
la 27.06.2018, 23:37
Cu mare plăcere te servesc, Miki!
la 28.06.2018, 06:33
Cu pepene murat si mamaliguta clar vreau si eu!!
la 28.06.2018, 07:41
Foarte bine, Claudia! Te servesc cu drag...!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking