Oţet de trandafiri
Postat de ela2015 in Pt salate 6 Iun 2015 | 3246 vizualizari
Oţetul de trandafiri este unul din cele mai frumoase şi plăcute condimente pe care îl putem obţine acasă, cu minim de efort. Avem nevoie doar de petale proaspăt culese şi oţet alb de calitate.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 07.06.2015, 15:49
Multumesc Mirela!
la 07.06.2015, 22:45
Multumesc pentru idee . Tocmai am adus de la gradina petale de trandafir roz pentru dulceata , dar prea putine sa prepar ceva dulce
la 07.06.2015, 23:04
Mihaela, ma bucur ca-ti prinde bine ideea! Vreau sa-l repet si eu dar cu alt fel de trandafiri! Am vazut azi cativa tare frumosi (si comestibili) de un alb pur (mi-am dat seama ca sunt buni pentru ca erau plini de furnici, ceea ce e semn bun) si otetul se pastreaza foarte bine la frigider!
la 07.06.2015, 23:16
Cu siguranta imi va prinde foarte bine . Mi-a mers bine la limpezirea parulu otetul de zmeura !!!
la 08.06.2015, 07:12
Succes Miha! Sa-mi spui daca iti place, ca eu m-am indragostit de el!
la 13.06.2015, 19:27
Acum am văzut și varianta ta! Super fain!
la 13.06.2015, 22:35
Multumesc Cristina! Astept si varianta ta!
COMENTEAZA