Ingrediente
- o felie circulara de ardei rosu;
- un ou;
- doua frunze de salata Lollo;
- o rosie;
- 8 felii de castravete Fabio;
- 3 felii de salam rustic;
- 3 felii de branza de vaca;
- sare;
- tigaie unsa cu ulei pentru prajirea oului.
Mod de preparare
Se spala ardeiul si se taie o felie circulara din el, indepartand semintele. Se aseaza in tigaia unsa cu uleiul incins.
Oul se sparge intr-un castron, apoi se pune in interiorul feliei de ardei si se da cu sare.
Pe o farfurie se aseaza jumatatea superioara a frunzelor de salata dupa ce au fost spalate.
Rosia se spala, se taie pe jumatate, se elimina cotorul, apoi se taie fiecare jumatate in cate 4 felii si se aseaza peste salata.
Cand oul este gata, se scoate pe o farfurie.
Castravetele se spala si taie 8 felii, care se aseaza intre feliile de rosii.
Se transfera oul peste salata, in mijlocul farfuriei.
In spatiile ramase goale pe farfurie, se adauga 3 felii de branza de vaca si 3 felii de salam.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi cu aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|