Oua Benedict

Postat de laylalala in Aperitive / Garnituri
2 Aug 2011 | 10922 vizualizari

De ceva timp mi-am tot dorit sa incerc aceasta reteta : cunoscutele oua Benedict. Deoarece matusa si verisoara mea au ajuns in Romania ieri, m-am gandit ca sa incerc. Totul a decurs OK pana cand a ajuns momentul sa fac sosul. Din cauza ca am luat reteta de pe un site romanesc (unde nu era scris corect procedeul de preparare a sosului) mi s-a branzit si mi s-a separate dupa numai cateva minute. M-am panicat pe moment dar mama m-a salvat - mi-a “reparat” sosul cu un galbenus crud iar in final a fost asa cum trebuia sa iasa. Mi-a placut mult aceasta reteta fiind prima data cand o gust) da cel mai mult i-a placut veriosarei mele de 4 ani care a mancat si portia tatalui meu :))

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 02.08.2011, 17:14
este portia mea
la 02.08.2011, 17:31
lau e destul de mare ce zici o facem juma juma?!!
la 02.08.2011, 18:00
sosul mi-a placut cel mai mult
la 02.08.2011, 19:43
am sa incerc si eu cu siguranta... trec si la favorite, sa stiu unde sa caut la nevoie...
la 02.08.2011, 22:06
la 02.08.2011, 22:21
tre sa fi ebune rau
la 02.08.2011, 23:19
Musai trebuie incercat !
la 02.08.2011, 23:28
arata f bine..
la 03.08.2011, 08:14
trebuie sa fie bune
la 03.08.2011, 09:00
cred ca s bune
la 03.08.2011, 17:14
la 08.10.2012, 14:58
la 30.09.2013, 20:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking