Ingrediente
- 4 chifle
- 4 oua
- 4 felii kaizer
- 1/2 ardei capia
- sare
- piper
- patrunjel tocat pentru decor
- cascaval Delaco afumat
Mod de preparare
Taiem partea superioara a chiflelor si le scoatem miezul din interior.
Punem in fiecare chifla cate o felie de kaizer.
Peste kaizer adaugam cubulete mici de ardei capia.
Adaugam cascavalul ras peste ardei, apoi punem in chifle si ouale.
Punem sare si piper dupa gust.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem chiflele si le dam la cuptor la foc mediu pentru aprox 20-25 de minute pana se rumenesc frumos.
Inainte cu 10 minute de a fi gata se presara inca putin cascaval ras si se dau inapoi la cuptor.
Dupa ce sunt gata se pune deasupra patrunjelul tocat marunt.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua coapte in chifle" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|