Oua de prepelita murate

Postat de Sim0naWorld in Conserve
12 Dec 2015 | 6998 vizualizari
Oua de prepelita murate

Ingrediente

  • 19 oua prepelita
  • 150 ml otet alb
  • 150 ml apa
  • 1 lingurita rasa boabe de mustar
  • 1 lingurita rasa piper boabe
  • 1 foaie dafin
  • 2 catei usturoi

Mod de preparare

Ouale de prepelita le-am pus la fiert pentru cca 3 minute de la primul clocot. Am oprit focul si am lasat ouale in apa. Cand s-au racit putin, le-am curata de coaja.

Intr-o craticioara am pus otetul, apa, mustarul si piperul. La primul clocot am adaugat frunza de dafin si cateii de usturoi pisati cu lama cutitului. Am oprit focul si am lasat amestecul sa se racoreasca putin.

Intr-un borcan am pus ouale curatate de coaja si am turnat zeama si cateva boabe de mustar si piper. Am acoperit cu capac si am lasat borcanul sa se raceasca la temperatura camerei, apoi l-am dat la frigider pentru 7 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita murate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rosii uscate, conservate in ulei

Postat de privatelaura

Rosii uscate, conservate in ulei

Daca doriti sa pregatiti mai multe kilograme, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare. Eu am uscat aproximativ 1,5 kg. Din aceasta cantitate, au iesit 3 borcanele de 200 gr. Totul in aproximativ 2...

Citeste continuarea

Rulouri crocante din castraveti pentru iarna

Postat de panacris

Rulouri crocante din castraveti pentru iarna

Castraveții se spală și se taie la ambele capete. Apoi se taie pe lungime felii subțiri, indicat ar fi să folosiți o mandolină, rindea pentru varză sau cuțitul de curățat legume....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2015, 19:13
Măi, uite din astea n-am mâncat niciodată, şi nu că n-am vrut, n-am întâlnit şi nici n-am făcut. Aş încerca, mai ales că mie îmi plac ouăle, indiferent cum sunt gătite.
la 12.12.2015, 19:21
Cred ca sunt tare bune!!
la 12.12.2015, 19:21
N-am mancat, dar pare interesant
la 12.12.2015, 19:26
Eu le-am pus in salata de rosii cu castraveti, branza.. Foarte bine s-au legat toate.
la 12.12.2015, 19:36
Interesanta! Inca nu am mai auzit de asa o reteta!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking