Ingrediente
- 1 cutie rosii decojite
- 1 ceapa mare
- ½ ardei galben
- 3 catei usturoi
- Sare,piper
- 5 oua
- Patrunjel
-
Mod de preparare
Mod de preparare:
Ceapa se taie marunt si ardeiul fasii. Se calesc impreuna 10 minute pana se inmoaie,apoi se adauga rosiile decojite pe care le pisam cu furculita in tigaie. Se mai fierbe sosul 5-7 minute,apoi se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.
Sosul obtinut il punem intr-un vas termorezistent mare(sau 2 mai mici), iar deasupra spargem ouale. In cel mai mare am pus 3,iar in cel mic 2.
Se da la cuptor pentru 20-25 minute sau pana sunt gata ouale.
Se serveste cald, alaturi de o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|