Oua rosii

Postat de gaby_d in Aperitive / Garnituri
3 Apr 2010 | 14086 vizualizari
Oua rosii

Ingrediente

  • oua
  • vopsea de oua(praf-firma"cosmin")
  • ulei pentru uns
  • otet

Mod de preparare

ouale se spala cu detergent si apa rece(se degreseaza)

intr-o craticioara se pun la fiert dandu-le drumul foarte usor in apa clocotita.

separat se amesteca 700ml apa,3linguri otet,doua plicuri vopsea praf,(desi pe plic scrie 1:P)si se lasa sa fiarba

dupa ce ouale au fiert aprox 10-15min ,se iau usor cu o lingura si se introduc in amestecul de vopsea unde se mai fierb 10min.

se scot pe un servet

se ung mainile cu ulei si se unge fiecare ou,fierbinte(la mama acasa,le ungeam cu o bucata de slanina, eu n-am avut in casa)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salată cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă

Postat de Bucataras

Salată cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă

Cum se prepara Salata cu legume și chifteluțe din ouă fierte - Rețeta ușoară și gustoasă: Taie ouăle în jumătăți, scoate gălbenușurile într-un castron, adaugă o...

Citeste continuarea

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

Postat de rocsi_1612

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

Iata cum se prepara Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos Blatul: Separati ouale. Amestecati galbenusurile cu uleiul, sana, parmezan. Puneti sare, piper,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.04.2010, 20:34
foarte frumoase, imi place f mult rosul asta
PASTE FERICIT!!!
la 03.04.2010, 21:15
SI TIE, PUSIK,la fel.imi pare rau ca nu pot surprinde in fotografii culoarea reala;este exact culoarea sangelui,de mult nu mi-au iesit asa frumoase.
la 03.04.2010, 21:18
wow ce frumoase sunt!
la 03.04.2010, 22:27
Gaby, ce vopsea ai folosit?? sunt tare frumoase!
la 03.04.2010, 22:30
Oana,am folosit vopsea la plicuri mici,praf,firma"cosmin".stateam in fata raftului,zeci de sortimente de vopsele,nu stiam care s-o iau;apoi,pe principiul"nu tot ce e scump e si bun"am ales..cea mai ieftina vopsea.0,3ron.pe instructiuni scria un plic la 700ml apa,dar eu am pus doua plicuri.e superba culoarea,aparatul nu e in stare s-o surprinda;mama lui de aparatsau de fotograf nepriceput

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking