Oua rosii! HRISTOS A INVIAT!

Postat de corina241 in Aperitive / Garnituri
5 Mai 2013 | 4441 vizualizari
Oua rosii! HRISTOS A INVIAT!

Fie ca sarbatoarea Invierii Domnului sa va aduca in case lumina, dragoste,intelegere si sanatate!!!!

Ingrediente

  • oua
  • vopsea de oua
  • otet
  • ulei

Mod de preparare

Mai intai spalati bine fiecare ou cu apa calda si detergent de vase, apoi clatiti-le bine.

Puneti ouale intr-o oala mare cu multa apa rece, adaugati un praf de sare si lasati-le sa fiarba la foc mic. Ouale trebuie sa fie bine acoperite de apa si nu prea inghesuite.Timpul de fierbere se calculeaza dupa ce apa a dat in clocot. Daca vreti oua moi, fierbeti 2 minute, medii-5 minute,daca vreti foarte tari 10 minute.

Intre timp preparati vopseaua dupa instructiunile de pe pachet (adaugand si 2 linguri de otet).

Cand ouale sunt gata, le puneti in vopsea (cat sunt inca fierbinti) si le lasati sa stea 5-6 minute (sau urmati instructiunile de pe plicul de vopsea).Apoi le scoateti pe servetele de hartie si le lasati sa se usuce.In final, ungeti fiecare ou cu putin ulei, pentru a capata un luciu frumos.

Paste fericit! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii! HRISTOS A INVIAT!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Stelute aperitiv cu crema de branza si avocado

Postat de andaoana

Stelute aperitiv cu crema de branza si avocado

Aluatul de foietaj trebuie sa il dezghetam dar nu foarte mult, doar atat cat sa-l putem desface. Daca se dezgheata prea mult atunci vom lucra mai greu cu el si se poate sa ni se lipeasca de...

Citeste continuarea

Aperitiv crema de branza cu somon pe blat cu spanac

Postat de andaoana

Aperitiv crema de branza cu somon pe blat cu spanac

Eu am folosit spanac congelat pe care l-am lasat la dezghetat si l-am stors bine de apa lasata. O tava de 20x30 o tapetam cu hartie de copt. Intr-un castron punem ouale impreuna cu laptele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2013, 17:13
Adevarat a inviat!
la 05.05.2013, 17:54
la 05.05.2013, 18:36
Adevarat a inviat!
la 05.05.2013, 21:19
Adevarat a inviat
la 05.05.2013, 21:39
Adevarat a inviat! frumoase oule

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking