Oua umplute

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
3 Ian 2014 | 15947 vizualizari

Pe langa salata cu vinete, acest aperitiv este preferatul meu din copilarie. De obicei,clasic, il fac cu pate de porc sau pui, dar cum de data asta am uitat sa cumpar pateu, am facut ouale cu crema de branza, ca asta era disponibila in frigider. Au iesit la fel de bune ca si cele clasice....

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 04.01.2014, 11:17
la 04.01.2014, 11:59
Trebuie sa incerc si eu cu branzica La mine clasic inseamna cu ceva sunculitza
la 04.01.2014, 18:16
la 04.01.2014, 23:02
Arata grozav
la 05.01.2014, 20:37
foarte fain totusi incerc sa mai raresc ouale o vreme din alimentatie

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking