Ingrediente
- 13 oua
- 1 pateu vegetal de la "Bucegi"
- ulei
- mustar dulce
- putina sare
- 1 lamaie
Mod de preparare
Se pun 12 oua la fiert. Dupa ce au fiert, scurgem apa fierbinte apoi lasam sa curga apa rece cam 2 min peste ele ca sa se ia coaja usor. Dupa ce le decojim, le taiam in jumatati perfecte apoi scoatem galbenusul si-l punem deoparte intr-un alt castronel, dupa care lasam albusurile pe o tava deoparte.
Pentru maioneza avem nevoie de 1 ou crud si 2 oua fierte, sare ulei, mustar si putina lamaie.
Maioneza o amestecam cu galbenusurile ramase si pateul vegetal pana iasa o pasta care o vom aseza frumos in jumatatile noastre de albusuri. Eu le-am decorat cu masline negre si verzi taiate subtire pe lungime ca in imaginile de mai jos.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|