Ingrediente
- 5 oua
- UMPLUTURA
- 100g branza burduf
- 100g branza de vaci
- 1 lingura smantana
- 1/2 legatura marar
- SOSUL
- 1 galbenus crud
- 1 lingurita mustar
- 100ml ulei
- zeama de lamaie
- sare
- 3 linguri smantana
Mod de preparare
Ouale se fierb in apa cu sare 10 minute.
Se pun sub jet de apa rece si se lasa la racit.
Se curata de coaja si se taie in doua.
Se scot galbenusurile si se pun intr-un castron cu ingredientele de la umplutura.
Se amesteca bine sa devina o crema.
Se pune crema intr-un posh si se umplu jumatatile de ou.
Pentru sos se face o maioneza cu mixerul si se amesteca cu 3 linguri de smantana.
Pe un platou se pune o lingura de sos si in mijloc jumatatea de ou.
Se orneaza dupa preferinta.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
|