Oua umplute cu peste in sos de maioneza cu tarhon

Postat de danakarin in Aperitive / Garnituri
8 Ian 2013 | 2699 vizualizari

Ouale umplute, acest aperitiv nelipsit de pe mesele noastre de sarbatoare... de cate ori am auzit acest dialog: -am musafiri, ce sa pregatesc? - fa si tu niste oua umplute! Eu am incercat de data asta o varianta cu peste. Sa vedem daca va place.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 08.01.2013, 09:14
aici nu pot sa spun decat "ce platou super"
la 08.01.2013, 09:15
super!
la 08.01.2013, 09:56
Dia!
la 08.01.2013, 10:41
la 08.01.2013, 11:06
place
la 08.01.2013, 13:32
la 08.01.2013, 14:43
place
la 08.01.2013, 15:18
Mmm....gustoase rau
la 08.01.2013, 20:45
la 08.01.2013, 20:48
multzumesc!
la 08.01.2013, 20:49
Dia, care-i baiu? Pestele, ouale, icrele sau tarhonul? Intreb, ca sa stiu data viitoare....
la 08.01.2013, 21:00
Pastele si icrele Dana
la 08.01.2013, 21:03
dia!
la 10.01.2013, 22:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking