Oua vopsite

Postat de Ina in Aperitive / Garnituri
11 Apr 2010 | 9973 vizualizari
Oua vopsite

Maine este Pastele Blajinilor, deci nu e tarziu sa impart cu voi alternativa mea la retetele de oua vopsite. Hristos a Inviat!

Ingrediente

  • 10 oua
  • un plic cu hartie multicolora pentru vopsit oua ( o gasiti in supermarketuri, eu am luat-o din Penny )
  • putina sare
  • ulei, pentru uns

Mod de preparare

     Ouale se degreseaza cu apa calda si putin detergent de vase. Se sterg de apa, se infasoara in cate o hartie colorata, apoi se leaga intr-o retea ( eu folosesc bucati de dres ) cat mai strans, pentru a nu se misca hartia. Asa infasurate in hartie si dres, se pun intr-un vas cu apa si putina sare si se fierb 5 minute.

     Cand s-au fiert se taie reteaua ( dresul) si se inlatura hartia, apoi se sterg cu o bucata de vata inmuiata in ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vopsite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ouă vopsite natural - Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște

Postat de Bucataras

Ouă vopsite natural -  Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște

Cum sa pregatesti Ouă vopsite natural -  Rețeta simplă și ușoară pentru sărbătorile de Paște Pentru a prepara ouăle vopsite, începe prin a fierbe ouăle timp de 15-20 de...

Citeste continuarea

Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Postat de Caty

Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa

Iata cum se prepara Reteta de oua de Paste vopsite cu coji de ceapa Degresam ouale cu un burete si putin detergent de vase, cu apa rece. Le clatim bine. Spalam si verdeata.  Acum punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2010, 18:29
Sunt foarte frumoase. Eu le fierb intai, apoi dau hartia prin otet si le infasor in ea imediat ce le scot din apa in care au fiert. Dupa ce hartia s-a uscat le desfac si le ung cu ulei.
la 11.04.2010, 18:47
Multumesc frumos, bunica! -* nu am incercat asa, am incercat sa respect indicatiile de pe ambalaj.:
la 11.04.2010, 22:41
felicitari arata foarte frumos
la 15.02.2011, 18:56
foarte frumoase
la 16.02.2011, 13:39
Vai, elena, credeam ca s-a gresit destinatarul.....uitasem ca am pus reteta asta aici
Am pus reteta in prima zi de "bucataras"

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking