Pachetele cu carne tocata

Postat de sufletista in Aperitive / Garnituri
21 Ian 2016 | 5658 vizualizari
Pachetele  cu carne tocata

Sunt la fel de bune si reci.

Ingrediente

  • Aluat
  • 1 kg faina
  • 2 oua
  • 1 cub drojdie
  • 300 g apa minerala
  • 100 g untura
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita sare
  • Uns
  • 300 g untura
  • Umplutura
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 100 g vin
  • sare
  • piper
  • oregano
  • patrunjel
  • Uns
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • mac

Mod de preparare

Intr-un bol adaugam faina, sarea, zaharul, amestecam facem o gaura in mijloc adaugam untura, ouale batute, drojdia dizolvata cu putina apa calduta.

Incepem sa framantam adaugand treptat apa pana rezulta un aluat omogen.

Intindem aluatul intr-o foaie dreptunghiulara pe masa infainata, ungem cu untura si impachetam, invelim aluatul in folie si dam la rece 30 min.

Repetam procedura inca de 2 ori.

Intre timp pregatim umplutura-intr-o tigaie calim ceapa in putin ulei de masline, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeiul tocat si lasam sa se caleasca 2-3 min impreuna.

Adaugam carnea tocata si vinul, lasam pe foc pana ce se evapora vinul.

La final se adauga pasta de tomate, condimente dupa gust si lasam pe foc inca 2 min.

Oprim focul si lasam sa se raceasca bine.

Intindem o bucatade aluat pe masa infainata, intindem pe o latura umplutura, rulam un dreptunghi  si taiem bucati de cca 3 cm.

Le asezam in tava unsa cu ulei si ungem cu oul batut cu lapte, adaugam mac si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Aperitive festive

Postat de Bucataras

Aperitive festive

Pachetele de primavara Mod de preparare: ·          Se da pe razatoare morcovul; ·...

Citeste continuarea

Mini pachetele de primavara la cuptor

Postat de ladydi

Mini pachetele de primavara la cuptor

Pregatim legumele: tocam varza, prazul, ceapa verde, ardeiul, usturoiul si radem morcovul. Punem  ulei intr-o tigaie (de preferat wok), iar cand acesta e incins, se adauga prazul,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.01.2016, 09:06
FOARTE BUNE
la 21.01.2016, 09:09
la 21.01.2016, 09:24
Unul asa mai mic n-ai facut ? Sa gust si eu
la 21.01.2016, 09:30
Tare bune sunt astea!
la 21.01.2016, 09:33
P.S. Atenție la titlu

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking