Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella

Postat de lilik in Vita
18 Oct 2015 | 2794 vizualizari
Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella

Foarte, foarte bune.... Sunt un fel de cordon bleu de vita, o nebunie.

Ingrediente

  • 3 felii pulpa de vita(cereti macelarului carne pentru cordon bleu)
  • 100-120 gr mozzarella
  • 3 felii de sunca
  • 1 ou
  • sare, piper dupa gust
  • 9 linguri pesmet
  • 3 linguri parmezan ras

Mod de preparare

Batem oul cu sare si piper. Intr-un bol amrstecam pesmetul cu parmezanul ras. Mozzarella o taiem felii. 

Pe jumatatea feliei de carne punem sunca si felii de mozzarella, apoi punem cealalta jumatate deasupra si inchidem la capete cu scobitori. Procedam astfel si cu celelalte felii de carne. 

Cand sunt toate gata le trecem prin ou, apoi prin pesmet si le innpanam bine. 

Prajim pachetelele in ulei incins pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie de bucatarie sa lase uleiul in exces. 

Le servim calde cu garnitura preferata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din carne de vita cu sunca si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia

Postat de merisor67

Friptura de vita marinata, cu sos de ceapa si ardei kapia

Mai intai pregatim marinata. Intr-un bol amestecam toate ingredientele, la rece, pana cand se topeste sarea. Filetam carnea in felii de grosimea degetului mare si le intepam din loc in loc...

Citeste continuarea

Tocanita cu carne de vita

Postat de Dya

Tocanita cu carne de vita

Spalam carnea foarte bine, o taiem in cuburi si o punem la fiert in apa rece (pentru 30-40 de minute). Strecuram apoi supa si clatim carnea (cu apa fierbinte) pentru a elimina resturile lasate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.10.2015, 16:57
Ce bune trebuie sa fie!
la 18.10.2015, 16:59
arata grozav!
la 18.10.2015, 16:59
la 18.10.2015, 17:11
la 18.10.2015, 17:14
Super reteta!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking