Paine cu aluat de bere si susan

Postat de merisor67 in Piine
21 Mai 2013 | 7053 vizualizari

Am inceput sa folosesc berea in diverse aluaturi. Tare mult imi place cat de pufoase devin preparatele cu bere!

Inapoi la reteta

Comentarii (51)

la 21.05.2013, 20:10
Ce bine arata!!!
la 21.05.2013, 20:13
ce bine arata si ce crescuta e . Am facut si eu cu bere dar nu imi prea place gustul de bere. Dar de crescut creste fain si arata bine.
la 21.05.2013, 20:14
deci e si de mancat si de baut
la 21.05.2013, 20:15
Ce bineee a iesit!!! Am folosit si eu bere la aluaturi dar la paine inca nu....minunat!!!
la 21.05.2013, 20:16
Arata foarte bine
la 21.05.2013, 20:17
Timea, eu nu am simtit nimic deosebit la gust, dar imi place cum se lucreaza aluatul, este elastic si creste foarte repede si bine.
la 21.05.2013, 20:18
Dia, nu stiu cum o iesi la etilotest
la 21.05.2013, 20:21
Ce frumoasa!!! Mie nu imi iese!
la 21.05.2013, 20:22
foarte interesant!trebuie incerca!! :bd:bd
la 21.05.2013, 20:23
Pup Dora
la 21.05.2013, 20:23
Excelenta!
la 21.05.2013, 20:25
Dya, sa fii atenta ce faina folosesti si ce drojdie, conteaza mult, eu drojdie folosesc pachetele de 50gr Budafok
la 21.05.2013, 20:25
Multumesc, Simona Rocsi Elena_Daria
la 21.05.2013, 20:35
Ce pufoasa este
la 21.05.2013, 20:36
Bag de seama ca vrei sa ne ingrasi si sa ne si imbeti,ca sa nu vedem cat d egrase suntem....

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking