Paine cu secara si migdale--multe fibre, putin gluten

Postat de adnia in Piine
23 Apr 2013 | 3174 vizualizari

Din pacate, n-am mai reusit sa tin pasul cu timpul asta nebun care parca alearga din ce in ce mai tare...am adunat insa o groaza de retete nepostate, care de care mai delicioase, dar foarte simple si rapide. Sper sa recuperez candva timpul pierdut si sa "urc" toate minunatiile pe site. Astazi am ales sa va arat o painica deosebita, care, pe cat este de gustoasa, pe atat este de sanatoasa: are un continut ridicat de fibre (care ajuta procesul de digestie si hranesc organismul) si un continut scazut de gluten (ceea ce reduce eventualele balonari).

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 23.04.2013, 20:22
la 23.04.2013, 20:27
la 23.04.2013, 20:35
la 23.04.2013, 20:40
la 23.04.2013, 21:14
la 23.04.2013, 21:26
la 23.04.2013, 22:52
super
la 24.04.2013, 03:35
bravo
la 24.04.2013, 07:55
foarte sanatoasa! bravo
la 24.04.2013, 11:23
ce painica sanatoasa
Bine ai revenit Diana

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking