Paine de casa
Postat de RuxyRux in Piine 6 Sep 2011 | 5092 vizualizari
By Ruxy
Inapoi la reteta
|
Comentarii (39)
la 12.02.2012, 10:31
mi-am facut o listuta si merg la cumparaturi, ca vreau sa fac si eu painica asta azi... de fapt de azi mi-am propus sa nu mai cumpar paine, ci sa o fac eu... multumesc pentru reteta, de fapt pentru retetele minunate de painica de unde o sa ma inspir...
la 26.02.2015, 14:56
Buna ziua dragi gospodine,astazi mi-am propus sa fac si eu painica in casa,sper sa imi si reuseasca!!Dar am o dilema::cuptorul meu nu arata gradele si nu stiu exact cum sa fie focul??incalzesc cuptorul,bag tavile si cum sa las flacara???Potrivit sau umpik mai tare???Ms frumos de ajutor!!
la 26.02.2015, 15:02
Incalzeste intai cuptorul cateva minute, baga painea si dupa 25 de minute verific-o...e posibil sa mai fie nevoie doar de inca 5 minute sau poate zece...eu intorc usor painea sa vad daca e facuta la baza...spor sa ai! focul sa fie potrivit
la 26.02.2015, 15:51
Painica mediteraneana ku ulei de masline o pot face in tava de cozonac???sa impart aluatul in doua?????Intradevar asta e umpik mai simpla.....ms de sfaturi....aveam nevoie
la 26.02.2015, 17:26
Da desigur o poti face cum vrei! Cu drag!
la 26.02.2015, 18:43
Am pregatit ingredientele si am pus la dospit...dar a trecut 30 de minute de cand am pus si nu a crescut deloc......va mai creste oare???
la 26.02.2015, 18:46
Trebuie lasata la loc cald..obligatoriu( langa aragaz), daca vrei sa creasca repede...dureaza uneori mai bine de o ora chiar si la cald....daca nu creste nici atunci, poate sa fie din cauza drojdiei...sper sa nu ai probleme!
COMENTEAZA