Paine de casa cu cartofi

Postat de violeta30 in Piine
10 Oct 2014 | 4601 vizualizari

O paine de casa excelenta si pufoasa. Am incercat mai multe retete, dar nu au fost extraordinare, cantitatea de cartofi era exagerat de mare. Am adaptat cantitatea de cartofi astfel incat sa iasa un produs gustos si proaspat. Painea aceasta pastreaza cel putin 3 zile de prospetime.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 11.10.2014, 01:18
Chiar am sa incerc reteta ta Voi inlocui laptele cu iaurt sau chefir . Imi place mult sa framant cu lactate fermentate , dau un gust acrisor painii
la 11.10.2014, 10:12
la 11.10.2014, 10:56
In bucatarie poti jongla foarte mult cu ingredientele, in functie de preferinta.
la 11.10.2014, 19:46
la 11.10.2014, 20:37
Foarte buna!
la 15.10.2014, 18:43
buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking