Pâine fără frământare

Postat de diaconta in Piine
2 Mar 2013 | 17275 vizualizari

Am tot văzut reţeta aceasta,dar parcă aveam eu ceva dubii.Credeam că e un fel de păcăleală,că doar pentru o pâinică trebuie să trudeşti serios,mai ales dacă nu ai în dotare maşină pentru făcut pâine.Când am văzut însă şi la Madi minunăţia de pâine,am zis că musai s-o încerc şi eu.Si mă declar pe deplin mulţumită de rezultat.Vă închipuiţi cât de bună a fost dacă nu m-am răbdat şi am tăiat-o fierbinte. Dacă vă place pâinea pufoasă la miez dar cu o coajă crocantă,aceasta e reţeta de care aveţi nevoie.

Inapoi la reteta

Comentarii (45)

la 03.03.2013, 22:20
A zis nepoata mea ca a intrat aseara sa vada painea si cand a vazut ce-am pus langa paine,a inchis calculatorul si a fugit in pat )))))))
la 03.03.2013, 22:21
Padre,ia sa te vad
la 04.03.2013, 15:00
Ce coaja crocanta si apetisanta..eu sunt mare mancatoare de paine,dar nu orice fel de paine....
la 05.03.2013, 09:24
Cleme,e foarte buna si usor de facut.
Ideea e insa sa se consume destul de repede,dupa o zi doua parca are putin gust de drojdie.
Nu e o paine mare,dar cum eu am fost singura,a fost cam multa.
la 22.03.2013, 13:48
arata forte bine si ma gandeam sa o fac si eu ptr maine.. cam la cate grade ai copt-o
?
la 22.03.2013, 13:55
Baby_Ktalyna,am un aragaz vechi care nu-mi indica temperatura.Dar cred ca 180-190 de grade sunt suficiente.
la 22.03.2013, 21:11
Multumesc e in frigider.maine ajunge la cuptor
la 22.03.2013, 21:45
Sper sa fii multumita de reteta
la 31.07.2013, 11:51
ce fain arata
la 21.09.2014, 12:30
Acuma pun si eu aluatul la frigider
la 07.12.2014, 19:28
cred ca la ingrediente ai gresit cantitatea de apa. nu trebuia 250 ml? ...tu ai pus de fapt mai putin, vreo 150,... asa se intelege
la 07.12.2014, 19:36
Lia, eu cred ca ea de fapt a folosit 400 ml, reteta fiind cu 350 ml. Ia sa vedem cine a inteles bine!
la 07.12.2014, 20:22
Scuze Lia,nu am vazut intrebarea.
Miha a inteles corect.reteta este cu 350 ml dar eu am mai adaugat 50 ml pentru ca aluatul era prea tare.
Acuma depinde de tipul de faina,dar stii si tu asta
la 07.12.2014, 20:22
Multumesc Miha
la 03.04.2020, 15:15
Ce bine arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking