Paine Indiana Naan

Postat de Brindusa in Piine
13 Feb 2011 | 9840 vizualizari

Aceasta este o paine ca o lipie, foarte des intalnita alaturi de mancarurile indiene. Caracteristica ei e ca prin coacere se desface si lasa in mijloc un gol. Se mananca simpla sau umpluta cu carne tocata, cartofi, ceapa si multe altele. Painea aceasta este foarte buna calda, direct din cuptor.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 13.02.2011, 15:46
ce-mi place cum arata
la 13.02.2011, 15:48
mersi Rocsi. Vezi ca am postat si cu ce s-o mananci
la 13.02.2011, 15:54
la 13.02.2011, 15:57
eu as manca-o asa goala
la 13.02.2011, 16:23
Ce faina!
Eu vreau goala)
la 13.02.2011, 16:42
pot sa ma apuc si eu de facut
la 13.02.2011, 16:44
la 13.02.2011, 16:51
goala, Gaby? Ma pui pe ganduri
la 13.02.2011, 16:52
Adina, ce mai astepti?
la 13.02.2011, 16:57
maaai, goala painea, nu eu))))
la 13.02.2011, 17:23
Deosebita...si eu am facut-o si am fost foarte incantata!
la 13.02.2011, 19:02
la 13.02.2011, 19:54
la 13.02.2011, 23:07
Arata tare bine
la 14.02.2011, 08:54

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking