Paine rustica

Postat de mitinita in Piine
1 Feb 2011 | 4342 vizualizari

Am reteta de la o prietena care locuieste in Sudul Frantei.Imi place reteta fiindca nu trebuie sa ma murdaresc cu aluat lipicios,totul se face cu lingura de lemn!Dupa ce creste aluatul se poate pastra in frigider pana aveti nevoie,se poate pastra pana la doua saptamani cu conditia sa fie acoperita bine cu punga de plastic altfel se formeaza o crusta.Gustul devine si mai bun daca sta macar 24 de ore in frigider. 1 cup = 1 cana de 200 ml

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 01.02.2011, 18:17
la 01.02.2011, 18:18
wow,ce rapida esti azi rocsi
la 01.02.2011, 19:45
ce frumoase sunt
la 01.02.2011, 19:46
ce faine's,parca's niste jucarele
la 01.02.2011, 20:20
Super idei aduci de fiecare data cu tolba ta culinara favo
la 01.02.2011, 20:31
asa vreme urata e ,m-au rugat fetitele sa facem ceva impreuna la bucatarie...acuma avem o prajitura cu mere si scortisoara in cuptor si m-au ajutat! macar miroase casa bine daca tot e urat afara
la 01.02.2011, 20:36
ce frumusele sunt painicile tale....
la 01.02.2011, 20:45
ela ,am o forma de briose mici din silicon,in poza par mari !
la 01.02.2011, 21:28
buna
la 01.02.2011, 21:30
la 01.02.2011, 21:36
la 02.02.2011, 09:51
FAVO , ptr cand nu face INTELIGENTA !
la 02.02.2011, 14:09
frumoase painicile tale
la 02.02.2011, 15:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking