Paine rustica cu nuci si chimen (fara gluten)
Postat de rhapsody in Piine 20 Mar 2015 | 3685 vizualizari
Faina fara gluten este recomandata persoanelor care sufera de celiachie, insa poate fi consumata si de catre noi ceilalti, si mai ales de catre persoanele care doresc o schimbare a stilului de viata.
Se distinge de faina obisnuita, cu gluten prin gradul de hidratare, care este ceva mai ridicat.
Va spun la modul cel mai sincer nu credeam ca o paine neagra, fara gluten, poate fi atat de pufoasa. No si ca sa nu ziceti ca o laud, va las pe voi sa incercati si apoi sa-mi povestiti. ;)
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 20.03.2015, 13:29
O paine sanatoasa si gustoasa! Pozele finale sunt de toata lauda!
la 20.03.2015, 13:34
Bună pâinica👍👍
la 20.03.2015, 13:38
Buna painica!
la 20.03.2015, 13:48
o minunatie e painea si la propriu si la figurat
la 20.03.2015, 13:52
Ce combinatie minunata!! Nu am mancat inca paine fara gluten...
la 20.03.2015, 13:53
buna tare
la 20.03.2015, 14:58
Cat de bine arata!
la 20.03.2015, 16:39
ce bine arata
la 20.03.2015, 19:02
Buna painica !!!
la 20.03.2015, 20:05
Ce bine arata!
la 21.03.2015, 07:59
Buna!
COMENTEAZA