Paine rustica cu nuci si chimen (fara gluten)

Postat de rhapsody in Piine
20 Mar 2015 | 3685 vizualizari

Faina fara gluten este recomandata persoanelor care sufera de celiachie, insa poate fi consumata si de catre noi ceilalti, si mai ales de catre persoanele care doresc o schimbare a stilului de viata. Se distinge de faina obisnuita, cu gluten prin gradul de hidratare, care este ceva mai ridicat. Va spun la modul cel mai sincer nu credeam ca o paine neagra, fara gluten, poate fi atat de pufoasa. No si ca sa nu ziceti ca o laud, va las pe voi sa incercati si apoi sa-mi povestiti. ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 20.03.2015, 13:29
O paine sanatoasa si gustoasa! Pozele finale sunt de toata lauda!
la 20.03.2015, 13:34
Bună pâinica👍👍
la 20.03.2015, 13:38
Buna painica!
la 20.03.2015, 13:48
o minunatie e painea si la propriu si la figurat
la 20.03.2015, 13:52
Ce combinatie minunata!! Nu am mancat inca paine fara gluten...
la 20.03.2015, 13:53
buna tare
la 20.03.2015, 14:58
Cat de bine arata!
la 20.03.2015, 15:44
la 20.03.2015, 16:39
ce bine arata
la 20.03.2015, 18:46
la 20.03.2015, 19:02
Buna painica !!!
la 20.03.2015, 20:05
Ce bine arata!
la 21.03.2015, 07:59
Buna!
la 21.03.2015, 09:48
la 26.06.2021, 11:11

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking