Paine taraneasca greceasca

Postat de doralinda72 in Piine
9 Ian 2013 | 4144 vizualizari

In Grecia, preparatul painii e un proces lung dar cu rezultate foarte bune! Se face un "pre-aluat" care se pune la preparea painii si din care se pastreaza o bucata din acesta la frigider (poate fi pastrat pana la o saptamana) ptr urmatoarea paine.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 09.01.2013, 18:32
la 09.01.2013, 20:05
buna
la 09.01.2013, 20:51
Eduard, motanel, by, va multumesc ptr aprecieri!
la 09.01.2013, 20:52
Ianculubita, e o painica buna, copiiilor mei le place, ei sunt "juriul" meu!
la 10.01.2013, 18:50
Buna si frumoasa!
la 10.01.2013, 20:58
Multumesc corina!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking