Painici cu ciocolata

Postat de sufletista in Dulciuri
12 Noi 2014 | 5357 vizualizari
Painici cu ciocolata

Multumesc Ligia pentru reteta,

Ingrediente

  • 300 g faina
  • 5 linguri zahar
  • 170 ml lapte
  • 1 plic drojdie escata
  • 50 g unt
  • esenta de vanilie
  • ciocolata
  • 1 ou
  • 1 plic de zahar vanilat

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam laptele caldut,drojdia si zaharul,lasam la dospit 30 min,

Cernem faina intr-un lighean,adaugam,laptele,zaharul,esenta,mixam cu mixerul 5min dupa care adaugam untul la temperatura camerei taiat bucati,un praf de sare, dupa care mai amestecam 10 min dupa care acoperim si lasam la dospit o ora,

Dupa ce a crescut presam compozitia pentru a scoate aerul,compozitia o impartim in 10 bucati,

Lu-am fiecare bucata o intindem dupa are adaugam bucatele de ciocolata,si rulam obtinand o mini bagheta,

Fiecare bagheta o crestam cu un  cutit si lasam la dospit cca 30 min in tava,

Batem oul cu zaharul vanilat dupacare le ungem,

Dam la cuptorul incalzit cca 20 min,pana se rumesc frumos,

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Painici pufoase cu ciocolata, fara zahar

Postat de rocsi_1612

Painici pufoase cu ciocolata, fara zahar

Cerneti intr-un bol faina, adaugati drojdia, sarea, indulcitorul si amestecati. Adaugati oul, amestecati, apoi puneti laptele treptat si framantati. Untul il incorporati in 2-3 transe,...

Citeste continuarea

Desert painici cu ciocolata - Schoco Brötchen

Postat de Corina33

Desert painici cu ciocolata - Schoco Brötchen

Amestecam intr-un bol faina cu sarea (puteti si sa cerneti faina, dar nu e obligatoriu). Dizolvam drojdia cu zaharul si putin lapte caldut si le turnam peste faina impreuna cu untul, laptele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.11.2014, 21:41
Tare buna la micul dejun!
la 12.11.2014, 21:42
la 12.11.2014, 21:51
la 12.11.2014, 21:54
taman bune pentru micul dejun de maine dimineata
la 12.11.2014, 22:05
Ce imi plac

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking