Pancove din aluat de paine

Postat de mirela0911 in Mancaruri de post
30 Aug 2011 | 10270 vizualizari

Si pentru ca mi-a ramas aluat de la rulada cu branza, am zis sa fac cateva pancove, foarte bune pentru o zi de post.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 30.08.2011, 22:59
la 31.08.2011, 00:21
vreau vreo 2 pancove
la 31.08.2011, 08:16
si mie imi coace maica mea ori de cat eori face paine..si pun mult zahar deasupra
la 31.08.2011, 10:05
pancove..imi place denumirea
la 31.08.2011, 10:33
la 31.08.2011, 14:01
eu le spun langosi, la cele facute din aluat de paine.... tare bune
la 31.08.2011, 14:36
mie imi plac mult cu branza si cu gem
la 31.08.2011, 21:37
Miuta mersi
la 31.08.2011, 21:37
Carla s-a facut
la 31.08.2011, 21:38
Florina asa e fiu-meu, cat mai mult zahar
la 31.08.2011, 21:38
Rocsi diva multumesc
la 31.08.2011, 21:40
alinutzika si pe la noi li se mai spun langosi
la 31.08.2011, 21:41
Seno daaaaa, e buna si cu branza
la 31.08.2011, 21:55
Serviti-le cu mujdei.....nu va mai saturati mancand .....noi le spunem turte sau gogosi Mirela, langosele nu sunt umplute cu branza?
la 31.08.2011, 22:01
Bunica cu mujdei nu am incercat
Langosele aici la noi ce se gasesc in comert de ex. sunt umplute cu branza, altii le fac cu branza deasupra, sau finetti, sau gem, fiecare cum doreste, dar.....daaaa, sunt bune cu branza in interior

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking