PANDIȘPAN CU RUBARBĂ ȘI ZMEURĂ

Postat de panacris in Prajituri
29 Iun 2015 | 4482 vizualizari

Toată Bucătărimea, rubarbă în sus rubarbă în jos;) Musai să probez și eu :D În copilărie, l-am savurat doar în formă crudă, nici nu vreau să spun sub ce formă îl denumeau copiii :)))) Acum când am aflta că frunzele sunt otrăvitoare, nici nu știu ce să spun, ciudat, dar încă n-am pățit nimica că am păpat tijele :))) Spor la treabă ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 30.06.2015, 06:44
Foarte bun!
la 30.06.2015, 07:57
la 30.06.2015, 08:19
Nu am mancat niciodata rubarba, dar prajitura ta arata tare bine!
la 30.06.2015, 19:06
si eu zic la fel ca tine, Crisule! tre sa o probez!
la 30.06.2015, 20:16
Laura, n-o să-ți pară rău
la 30.06.2015, 20:17
Dya, Gicuta vorba Ritei, trăiască LIDL doar 3,45 kg
la 03.07.2015, 22:08
la 07.07.2015, 07:27
Bine zici , rubarba in sus ,si-n jos . Cred cami-a venit si mie vremea ,, Motorul ''testarii de noi retete este curiozitatea culinara

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking