PANDIȘPAN CU RUBARBĂ ȘI ZMEURĂ

Postat de panacris in Prajituri
29 Iun 2015 | 4502 vizualizari

Toată Bucătărimea, rubarbă în sus rubarbă în jos;) Musai să probez și eu :D În copilărie, l-am savurat doar în formă crudă, nici nu vreau să spun sub ce formă îl denumeau copiii :)))) Acum când am aflta că frunzele sunt otrăvitoare, nici nu știu ce să spun, ciudat, dar încă n-am pățit nimica că am păpat tijele :))) Spor la treabă ;)

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 29.06.2015, 20:42
Ce pufos este
la 29.06.2015, 20:43
delicios.Te invidiez.
la 29.06.2015, 21:01
foarte bun
la 29.06.2015, 21:10
la 29.06.2015, 21:11
Tare buna trebuie sa fie!
la 29.06.2015, 21:12
La noi nu am vazut rubarba. Sunt curioasa de gust
la 29.06.2015, 21:18
Trăiască Lidl-ul. Și eu am cunpărat rubarbă.
la 29.06.2015, 21:29
Ce bunatate ai facut!
la 29.06.2015, 21:37
mmm ce bunatate!
la 29.06.2015, 21:45
Supeeeer!
la 29.06.2015, 21:53
ce buna trebuie sa fie
la 29.06.2015, 22:12
Bunatati faci mereu mai fata draga!
la 29.06.2015, 22:19
Doamne cat de bun trebuie sa fie ,adica ...o fi fost,cu siguranta nu mai este
la 29.06.2015, 22:20
bun bun
la 29.06.2015, 23:03
foarte bun!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking