Pandispan

Postat de Dya in Prajituri
26 Apr 2013 | 19067 vizualizari

Zilele acestea faceam o comparatie intre Chec si Pandispan. Diferenta ar fi ca la cel din urma nu se adauga ulei si/sau lapte/apa, in rest, ingredientele de baza fiind aceleasi: oua, faina, zahar, (desi din multele retete studiate, nu rezulta nicio diferenta). Din acest motiv, pandispanul este putin mai uscat decat checul. Mai sfaramicios, desi gustos. In schimb checul are o consistenta usor cremoasa datorita adaosului de ulei si lapte/apa, fapt pentru care il prefer mai mult! Si fiindca tot ceea ce fac, se intampla sa fie pe fuga :) Rebeca nu mai sta singura nicio clipa :D, o sa va rog sa imi scuzati imaginile prezentate!

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 26.04.2013, 21:12
ce frumos se prelinge ciocolata aia
la 26.04.2013, 21:56
Ce fain ti-a iesit
la 26.04.2013, 22:30
Ce bine arata!
la 26.04.2013, 23:11
Va multumesc! Pozele nu imi plac, sincer! Nu sunt tocmai cele mai grozave. Insa, gustul a fost minunat! Va pup cu drag!
la 27.04.2013, 07:47
la 27.04.2013, 09:49
la 27.04.2013, 10:04
la 27.04.2013, 11:43
la 27.04.2013, 13:01

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking