Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa

Postat de iri_love in Dulciuri
7 Noi 2015 | 30388 vizualizari
Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa

Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa Această prajiturică o folosesc si la Paște in loc de pasca adaugandu-i si stafide. Este pufoasă, gustoasă, sățioasa si usor de preparat.

Ingrediente

  • Ingrediente Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa
  • Pentru blat avem nevoie de:
  • 6 ouă ,
  • 5 linguri de zahăr,
  • 100ml ulei,
  • 150g de faina,
  • Un plic zahar vanilat,
  • Un praf de copt si un praf de sare.
  • Pentru branza avem nevoie de:
  • 3 ouă,
  • 300g de brânză de vaci,
  • 3-4 linguri de zahar,
  • Un plic zahăr vanilat,
  • 4 linguri de gris,
  • 2 linguri da smântână.

Mod de preparare

Cum se prepara Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa

Pentru inceput pregatim brânza,  pe care o amestecam cu ouale,zaharul, grisul, smântâna si zaharul vanilat. Amestecam bine pana la incorporarea tuturor ingrendientelor. 

Separat, separam albusurile de galbenusuri.

Albușurile le batem cu mixerul împreună cu un praf de sare.

Apoi se adaugă treptat zaharul mixând până devine ca o bezea ce nu se desprinde de castron.

In albusurile batute astfel se vor adauga ouale, unul cate unul.

După ce s-au încorporat ouale, vom adauga uleiul putin cate putin, mixând continuu. 

La final vom adauga faina pe care am amestecat-o cu praful de copt, amestecand de data aceasta cu o lingura, usor de sus in jos pentru a nu se lasa compoziția. 

Sa nu uit, zaharul vanilat, l-am adaugat in momentul cand mixam albusurile, deoarece copila mea  vroia sa ma ajute si nu am putut sa scap de ea.

In această compozitie am adaugat,  putin cate putin, din compozitia de  brânză pregătită,  amestecand usor până la omogenizare.

Separat am pregatit o forma de tort cu margine detasabila, asezand pe fund ei foaie cerata pentru copt.

Am uns peretii si fundul tavii cu ulei după care am tapetat-o cu faină  si am răsturnat in aceasta compoziția gata pregătită.  Tava am data-o la cuptor preincalzit, pentru 55 de minute la foc mediu. 

După racire se pudreaza cu zahar pudra. 

Serviti alaturi de un ice frappe sau ice tea . Recomandam si placinte cu branza

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu branza de vaci reteta simpla si gustoasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Cozonac pufos de post

Postat de rhapsody

Cozonac pufos de post

1. Cernem faina intr-un vas, facem o adancitura in mijlocul acesteia, punem drojdia impreuna cu zaharul. Turnam apa calda si dizolvam drojdia. Acoperim cu un prosop si lasam la dospit 10-15 minute...

Citeste continuarea

Negresa cu crema de vanilie Dukan

Postat de deyutzky

Negresa cu crema de vanilie Dukan

Incepem cu crema: Intr-o craticioara amestecam galbenusurile cu indulcitorul. Turnam putin lapte, apoi adaugam amidonul si amestecam bine cu un tel pentru a nu se forma cocoloase. Turnam si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2015, 00:26
la 07.11.2015, 00:28
Arata minunat de bine!
la 07.11.2015, 00:37
la 07.11.2015, 08:41
Buun !!!
la 07.11.2015, 09:00
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking