Ingrediente
- 7 oua
- 7 linguri zahar
- 7 linguri faina
- 3 pliculete zahar vanilinat
- 1 plic praf de copt
- 3 linguri ulei
- un praf de sare
- 250 gr capsuni proaspete
- zahar pudra
Mod de preparare
Se separa albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile se bat alaturi de ulei, 2 plicuri zahar vanilinat, sarea si praful de copt stins.
Albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o bezea ferma si lucioasa.
In spuma de albusuri se incorporeaza usor emulsia de galbenusuri si faina.
Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Fructele se spala si se taie in 4. Optional, se pot da prin faina inainte de a le aseza pe toata suprafata tavii, peste compozitia de pandispan.
Deaspura se presara cel de-al treilea pliculet de zahar vanilinat.
Se da la cuptor, la 150 grade, pentru 20-30 minute, sau pana trece testul scobitorii.
Se lasa la racorit si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|