Ingrediente
- 6 oua,
- 1 cana de zahar,
- 1 cana faina,
- 1 paharel mic de ulei,
- lamaie rasa,
- un praf de sare,
- 1 plic praf de copt
- 2 plicuri de zahar vanilat
- visine - dupa preferinta
- zahar pudra
Mod de preparare
Se separa galbenusurile care se bat cu zaharul, sarea si uleiul, albusurile se bat spuma, se amesteca ambele compozitii si se pune faina cu praful de copt in ploaie si coaja rasa de lamaie, se pune hartie de copt in tava, dupa care turnam compozitia peste care punem visinele.
Introducem la cuptor (preincalzit) si nu deschidem cuptorul 30 min, se incearca cu scobitoarea, daca nu se mai lipeste e gata.
Lasam la racit, taiem prajitura cuburi si pudram cu zahar.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|