Pandişpan genovez

Postat de AlexJ in Prajituri
10 Iun 2011 | 22529 vizualizari

E vremea cireşelor și a vișinelor . Deși pandișpanul este o prăjitură clasică franțuzească, el își are originea în orașul Genova din nordul Italiei. El se deosebește de pandișpanul obișnuit prin faptul că ouăle sunt bătute întregi în loc să fie separate în albușuri și gălbenușuri. Aluatul pufos și auriu , plin de cireșe transformă acestă prăjitură într-un adevărat deliciu al sezonului, o desfătare la ora ceaiului.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 10.06.2011, 15:09
bun tare
la 10.06.2011, 15:11
la 10.06.2011, 15:22
Ce fain poate sa arate Si cu fructe de sezon e nemaipomenit. Bravo
la 10.06.2011, 15:26
mulțumesc...
la 10.06.2011, 16:21
Super
la 10.06.2011, 18:25
super
la 10.06.2011, 19:43
Ce frumos e
la 11.06.2011, 09:00
ce s-au adunat ciresele la taclale acolo
la 11.06.2011, 21:07
l-am facut si eu este bun ,dar trebuie copt la o temperatura mai mica de 180 grade,pt ca la 180 se arde deasupra si ramane crud la mijloc. multumesc de reteta.
la 14.06.2011, 14:20
@monicutza - sa va fie de bine... ...poate ca ai dreptate referitor la temperatura , dar cred totusi ca depinde si de cuptor...Al meu e electric si are program special de prajituri...cel mai important este ca fiecare sa isi cunoasca cuptorul si atunci nu sunt probleme...
la 16.06.2011, 12:48
Minunat, am salvat reteta
la 20.08.2014, 09:23
la 25.05.2015, 16:13
la 16.05.2021, 09:55

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking