Pandişpan genovez

Postat de AlexJ in Prajituri
10 Iun 2011 | 22849 vizualizari

E vremea cireşelor și a vișinelor . Deși pandișpanul este o prăjitură clasică franțuzească, el își are originea în orașul Genova din nordul Italiei. El se deosebește de pandișpanul obișnuit prin faptul că ouăle sunt bătute întregi în loc să fie separate în albușuri și gălbenușuri. Aluatul pufos și auriu , plin de cireșe transformă acestă prăjitură într-un adevărat deliciu al sezonului, o desfătare la ora ceaiului.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 10.06.2011, 09:23
Perfect pentru ca tocmai sunt la cafea,deci am si ceva dulce
super!
la 10.06.2011, 09:38
bun bun
la 10.06.2011, 09:55
la 10.06.2011, 10:17
bun
la 10.06.2011, 10:35
ce bn arata si ce bun este
la 10.06.2011, 10:54
minunat a iesit
la 10.06.2011, 11:08
Super inteligenta ... si ce-mi place cand e service mai putin , si mai putine vase de spalat

FAVO !
la 10.06.2011, 11:54
nemaipomenit de apetisant
la 10.06.2011, 12:04
la 10.06.2011, 13:00
Ce-mi place!
la 10.06.2011, 13:08
frumos tare....
la 10.06.2011, 13:42
fain
la 10.06.2011, 14:08
mulțumesc tuturor..
la 10.06.2011, 14:52
excelenta reteta
la 10.06.2011, 15:01
pufos si delicios!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking