Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco

Postat de AlexTeacher in Sandvisuri
14 Ian 2016 | 3087 vizualizari
Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco

Un sandwich monstru ! Si teribil de gustos ! Asa ca daca te inhami la asa ceva ori iti aduci cativa prieteni, ori un ditamai apetitul! 

Ingrediente

    • Paine panini – 1 buc (mare)
    • Prosciutto crudo – 4 felii
    • Branza maturata Fol Epi by Delaco – 4 felii
    • Rosii – 2 buc
    • Ceapa rosie – 1 buc
    • Castravete Fabio – 1/2 buc
    • Salata crocanta – 4-5 frunze
    • Ulei de masline – 1 lingura
    • Fresh de lamaie – 1 lingura
    • Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

  • Taie painea pe jumatate, pe lungime;

  • Ruleaza feliile de prosciutto si cele de Fol Epi si intercaleaza-le;

  • Taie rosiile felii, pune-le deasupra si adauga sare si piper pe acestea;

  • Taie castravetele rondele subtiri, pune-l peste rosii si asezoneaza-l si pe-acesta cu sare si piper;

  • Taie ceapa rosie rondele subtiri si pune-o peste castraveti;

  • Rupe frunzele de salata, pune-le peste si adauga ulei de masline si fresh de lamaie;

  • Pune "capacul" si savureaza cu multa placere;

    Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panini cu prosciutto si branza maturata Fol Epi by Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sandwich vegetarian

Postat de CulinaryRainbow

Sandwich vegetarian

   Am tăiat chifla în două jumătăți. Pe cea de la bază am întins un puțin peperoncizi, iar pe cealaltă pesto.    Pe chifla picantă am așezat...

Citeste continuarea

Sandvis dulce pentru pauza de relaxare

Postat de simona72

Sandvis  dulce pentru pauza de relaxare

Taiem chifla in doua pe lungime. Stropim feliile pe partea taiata cu cativa stropi de ulei de masline. Punem feliile, cu fata in jos, intr-o tigaie gril bine incinsa. Lasam feliile 1-2 minute pana...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2016, 14:00
bun bun
la 14.01.2016, 14:05
Ce bine arata!!!
la 14.01.2016, 14:44
la 14.01.2016, 15:29
Doar prietenii
la 14.01.2016, 15:47
delicios

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking