Papanasi prajiti cu dulceata si smantana
Postat de kamy in Dulciuri 17 Feb 2011 | 10714 vizualizari
Acuma am mancat cu Sabina 2 juma...mai am 1 juma..asa ca prima-i servita.
E prima data cand fac si spre bucuria mea au iesit superbuni.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (96)
la 17.02.2011, 21:45
E bine si jumatate..macar sa gust din prima si reusita ta incercare
la 17.02.2011, 21:46
mie tare-mi plac astia prajiti,dar parca ma cam zgarcesc la ulei si nu ies asa pufosi
la 17.02.2011, 21:49
mena....multumesc
la 17.02.2011, 21:49
nico...esti servita
la 17.02.2011, 21:51
Kamy striga cand e gata a doua tura, ca vin fuguta
la 17.02.2011, 21:52
dia...daca pui bicarbonatul se umfla iar de ulei,...pui intr-o craticioara mica si ii faci pe rand...si ...da..trebuie aruncat ca la ce mai poate fi folosit???la nimic
la 17.02.2011, 21:53
Crezi ca scapi cu multumesc?Da-mi aici vreo trei portii!!!
la 17.02.2011, 21:54
anca..
chiar te strig... bucuroasa
la 17.02.2011, 21:54
mena....fluier cand mai fac
la 17.02.2011, 21:56
Kamy,asa fac si eu dar stiu ca tot secretul e sa fie suficient ulei,ca si la gogosi sau minciunele
la 17.02.2011, 21:56
dia...apropos...azi mi-am luat ulei floriol de care folosesc la gatit si pt prajit....cel mai ieftin
la 17.02.2011, 21:57
ce pofta mi-ai facutttt
la 17.02.2011, 21:58
dia...nu stiu cat ulei trebuie la gogosi si minciunele ca nu am facut niciodata
dar la astia care i-am facut acum 2 ore am pus ulei sa fie pana la jumatea lor
maine vreau sa fac gogosi
la 17.02.2011, 21:59
eu folosesc floriol de regula,dar nu-i ieftin deloc
la 17.02.2011, 22:00
cristina...iubita,mai fac cat de curand ca prea buni au fost
si te chem
COMENTEAZA