Papara cu flori Benedict

Postat de alba_zori in Aperitive / Garnituri
30 Iul 2012 | 2927 vizualizari
Papara cu flori Benedict

M-am inspirat dupa ouale Benedict,pentru ca imi place foarte mult,am inlocuit ouale in camasa cu papara din flori de dovlecei,a iesit o minunatie,foarte buna,va prezint ideea mea,sper sa va placa.

Ingrediente

  • jumatate de chifla
  • doua felii de bacon
  • flori de dovlecei fierti
  • un ou
  • sare,piper,nucsoara
  • ulei de masline
  • sos olandez
  • o rosie mica
  • frunzulite proaspete de busuioc

Mod de preparare

Simplu si rapid.

Punem florile curatate la fiert, apoi le scoatem cu o paleta, le punem intr-o tigaie incapatoare si cu un ou amestecam bine. Stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare, nucsoara, piper. Pregatim si baconul intr-o tigaie cateva minute pana se inroseste bine. Punem si jumatate de chifla intr-o alta tigaie cu gratar si lasam la incalzit cateva minute.

Asezam in farfurie chifla incalzita bine, apoi feliile de bacon, apoi papara de flori de dovlecei, maioneza sau sos olandez, facut dintr-un galbenus de ou amestecat pe bain marie cu ulei de floarea soarelui, smantana sau unt, sare, piper, nucsoara si maioneza o lingurita. Devine o crema foarte gustoasa. O rosie mica ca ornament si frunze de busuioc.

Foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu flori Benedict" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Minipateuri cu carnati

Postat de MotanLaOale

Minipateuri cu carnati

Aluatul se lasa la decongelat, de preferat de pe o zi pe alta in frigider. Se ia una din foi si se intinde pe blatul de lucru, infainat. Carnatii trebuie alesi sa fie drepti. Se taie...

Citeste continuarea

Aperitiv cu fulgi de ovaz, salam si cascaval afumat Delaco

Postat de merisor67

Aperitiv cu fulgi de ovaz, salam si cascaval afumat Delaco

Cu 30 de minute inainte de inceperea prepararii, scoatem untul si ouale din frigider. Frecam untul cu putina sare, apoi adaugam ouale si omogenizam compozitia. Adaugam condimentele, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.07.2012, 18:55
interesanta combinatie!
la 30.07.2012, 18:55
flori nu am mancat, dar as incerca in general eu sunt deschisa la nou
la 30.07.2012, 18:55
la 30.07.2012, 18:59
multumesc foarte foarte mult,e buna tare
la 30.07.2012, 19:00
waw!vin la masa!!!!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking