Papara cu piept de pui afumat

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
2 Dec 2018 | 2906 vizualizari
Papara cu piept de pui afumat

 Perfecta pentru masa de dimineata. In 5 minute se pune pe masa si este si  foarte satioasa. La noi, daca este duminica -avem oua la mic -dejun.  ,, Mancare romaneasca "  

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr piept de pui afumat
  • codite de ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui se feliaza si se pune la prajit in tigaia cu ulei  .
  2. Coditele de ceapa se spala si se taie rondele .
  3. Ouale se sparg pe rand pentru a le verifica prospetimea .
  4. Ouale se bat spuma .Sarati si piparati . 
  5. Se pun in oule batute laptele si se amesteca .
  6. Turnati compozitia de oua in tigaie peste pieptul de pui prajit .
  7. Adugati rondelele de ceapa verde .Amestecati de doua ori si trageti tigaia de pe foc .
  8. Papara trebuie sa aiba o consistenta moale, usor cremoasa.
  9. Totul trebuie facut rapid , ouale se coaguleaza foarte repede .
  10. Laptele ajuta ca papara sa raman cremoasa .
  11. Serviti papara cu salata verde sau muraturi , chiar salata de cruditati . Merge cu orice fel de salata .

              Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Papara cu piept de pui afumat si branza topita

Postat de ArianaBala

Papara cu piept de pui afumat si branza topita

-taiem pieptul de pui in felii subtiri si il rumenim in putin unt ( eu am pus foarte putin, un varf de cutit) timp de 2-3 minute, la foc mic; -adaugam ouale direct in tigaie si amestecam;...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.12.2018, 22:58
Io am fost cuminte, ma feresc sa iau papara....
la 02.12.2018, 23:02
la 02.12.2018, 23:07
Cleme , nu se pune asa , cine a fost si cine nu a fost . Ia papara cine cade in cale )
la 02.12.2018, 23:08
Vasimur , Multumesc
la 02.12.2018, 23:10
Astăzi, mai mult ca oricând, ne faci o poftă grozavă cu toate mâncărurile pe care le-ai preparat...! Excelentă, papara, mai ales cu piept de pui afumat...!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking