Papricaș de porc

Postat de CulinaryRainbow in Porc
15 Mai 2015 | 9856 vizualizari

Dacă mă-ntrebați, este mult mai delicios decât cel cu carne de pasăre. Deși unora încă li se pare ciudat să o consume, limba de porc este o carne curată, foarte fină și cu o savoare deosebită. Este folosită în bucătăriile din întreaga lumea încă de pe vremea apariției primelor vase de lut când oamenii au început să fiarbă alimentele. Și mai specială este limba de vită, însă, aceasta se găsește mai greu în măcelăriile noastre.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 15.05.2015, 14:25
Lăurica, nici nu știi ce pierzi. Limba is good! ))
la 15.05.2015, 14:27
Așa, Simona, și Anca, explicați-le fetelor că limba e delicioasă. ))
la 15.05.2015, 14:51
Si eu sunt in gasca voastra, mie imi place limba
la 15.05.2015, 16:26
Îmi place limba indiferent cum este preparată!
la 15.05.2015, 16:50
Yuhuuuuuu! V-am zis eu că limba is good! Mulțumesc, buni! Mulțumesc, Oana!
la 15.05.2015, 19:43
ce bun este
la 15.05.2015, 20:24
Așa e! E delicios!
la 16.05.2015, 11:47
Gustos!
la 16.05.2015, 12:37

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking