Paprikas unguresc de gaina

Postat de mihaelar63 in Pui
28 Ian 2021 | 16288 vizualizari

 Paprikasul unguresc este un fel de mancare foarte popular in toata lumea.  Denumirea este comuna pentru mai multe tocanite cu carne de pui, porc sau vita .Ingredientul principal si de nelipsit este boiaua ungureasca. Cea mai de calitate boia se prepara in zona Szeged . Paprikasul poate fi  cu samantana sau fara . Reteta originala nu contine rosii.De regula , paprikasul se consuma cu galuscute preparate din oua si faina .  Noi mai pe romaneste am consumat cu mamaliguta  . A fost atat de gustos paprikasul nostru incat nu am ami ajuns sa fac poze artistice .

Inapoi la reteta

Comentarii (32)

la 02.02.2021, 00:32
Daniela , multumesc
la 02.02.2021, 00:33
Oana , cu mare drag

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking