Parfait cu branza quark, fulgi de orz si tonka

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Dulciuri
26 Apr 2013 | 5454 vizualizari

Stiati ca... Tonka se foloseste in lapte, smantana lichida, inghetata si cu ciocolata. Se poate folosi in locul pastaii de vanilie, in creme, mousse-uri, ciocolata topita, glazuri, in pandispan, in deserturi in general.

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 26.04.2013, 09:03
Recunosc ca n-am auzit nici de branza quark si nici de tonka...dar desertul arata foarte bine !
la 26.04.2013, 09:04
Multumesc tare mult Constelatialeu
la 26.04.2013, 09:05
la 26.04.2013, 09:20
ce desert bun
la 26.04.2013, 11:07
nu am incercat niciodata, dar arata senzational
la 26.04.2013, 11:08
Super!
la 26.04.2013, 11:09
Arata foarte bine, cu siguranta e delicios!
la 26.04.2013, 11:15
ce bine arata!!!Felicitari!!!
la 26.04.2013, 11:20
Multumesc tare mult fetele!
la 26.04.2013, 13:24
CE frumos arata,de gust nici nu mai vorbim...
la 26.04.2013, 16:17
Superb
la 26.04.2013, 18:25
la 26.04.2013, 21:45
Minunat!
la 26.04.2013, 21:46
Pupici la toti
la 27.04.2013, 13:04
ce culori, ce bunatate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking